ADAD l'Encant

Gestió de residus voluminosos

Gestió de residus voluminosos al Girones

El caràcter innovador en aquest servei el marca la incorporació d’objectius de reutilització i reciclatge, 5% i 20% del total recollit respectivament. Tot un nou repte que aporta un valor circular i contribuieix a millorar la qualitat ambiental a la comarca, a més de ser un projecte que formenta la inserció laboral de persones en risc d’exclusió.
El servei oferirà una recollida porta a porta previ avís, la qual cosa facilita molt la gestió a la ciutadania, i permet mantenir els carrers molt més nets i endreçats.
El servei de recollida concertada a domicili de voluminosos abastarà els municipis de Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Canet d’Adri, Campllong, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Juià, Llambilles, Quart, Sant Andreu Salou, Sant Joan de Mollet, Sant Julià de Ramis, Viladasens
Al servei es podran recollir:

  • Electrodomèstics grans: rentadores, cuines, televisors, frigorífics i altres electrodomèstics.
  • Equips d’electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.
  • Mobles i andròmines: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, estufes, etc.
  • Altres elements: bicicletes, bastiments, piques, banyeres, radiadors, calderes, finestres, portes, testos, tubs de reg, etc.
  • El servei de recollida de mobles i voluminosos s’amplia també a la recollida de roba a domicili juntament amb altres residus reutilitzables en bon estat: joguines, llibres, estris de cuina i de decoració

Solidança realitza des dels inicis de l’entitat el servei de recollida de voluminosos a diferents municipis del Barcelonès, el Baix Llobregat i el Maresme. Amb aquest nou servei l’entitat augmenta la seva presència a una nova província de Catalunya per seguir fomentant l’economia social i circular a través dels serveis vinculats a la gestió de residus amb valor social.

ADAD L’Encant és una entitat sense ànim de lucre amb 25 anys d’experiència en l’àmbit de l’economia social i solidària, promovent el projecte Roba Amiga d’inserció sociolaboral a través de la gestió del residu tèxtil.

Newsletter