ADAD l'Encant

Qui som

EMPRESA D'INSERCIÓ

Inserció sociolaboral. Subvenció del Departament de Treball i Empresa per a Empreses d’Inserció.

ADAD L’Encant és una entitat social amb vint i cinc anys de trajectòria formada per l’Empresa d’Inserció EI ADAD L’Encant amb seu a Olot. Treballa per la inserció sociolaboral de persones en situació o risc de vulnerabilitat social a través de la gestió del residu tèxtil amb el Programa Roba Amiga.
L’Empresa d’inserció ADAD L’Encant SLU és promoguda actualment perla Fundació Solidança, una entitat sense afany de lucre dedicada a la inserció sociolaboral i la formació professionalitzadora de persones en situació de vulnerabilitat social.

Missió

Promoure la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió social del nostre entorn a través del Programa Roba Amiga, vinculat a la gestió integral del residu tèxtil des de l’execució de la recollida, triatge, campanyes d’educació i sensibilització ambiental fins a llur comercialització.

 

Visió

Esdevenir empresa d’inserció de referència en l’àmbit de la inserció sociolaboral, la formació i de les activitats ambientals a les comarques gironines.d’educació i sensibilització ambiental fins a llur comercialització.

 

Valors

ADAD L’encant és una entitat que es regeix per uns principis i valors de:

ADAD L’Encant és una entitat sense ànim de lucre amb 25 anys d’experiència en l’àmbit de l’economia social i solidària, promovent el projecte Roba Amiga d’inserció sociolaboral a través de la gestió del residu tèxtil.

Newsletter