ADAD l'Encant

2,5 tones de residus tèxtils recollides durant les Curses Escolars Col·laboratives contra els Residus Tèxtils 

Participem en la primera edició de les Curses Escolars contra els Residus Tèxtils a Girona, organitzades per SETEM Catalunya, amb la col·laboració de d’ADAD i Solidança, amb el propòsit de sensibilitzar l’alumnat i fer-lo passar a l’acció més enllà de l’aula. ADAD i Solidança s’han encarregat d’assumir la logística de la recollida dels residus tèxtils a les escoles. 

Les alumnes i els alumnes de 10 escoles de primària de la província de Girona, han treballat en equip durant un mes per recollir el màxim de residus tèxtils, arribant a recollir 2,5 tones de tèxtil . 

Acte de Cloenda 

L’acte de cloenda ha tingut lloc avui, dia 17 de maig al Pavelló de Palau, a Girona ciutat. L’acte ha estat liderat per SETEM i s’ha visibilitzat la tasca d’ADAD durant les curses. La jornada també ha comptat amb fires d’experiències i tallers diversos en els quals els alumnes de les 10 escoles gironines han pogut  compartir les seves experiències, ensenyar els projectes que han realitzat a les seves escoles i participar en tallers de prevenció de residus.  

Futurs projectes 

Amb el compromís de seguir impulsant més curses com aquestes, el novembre d’aquest any, ADAD participarà per segona vegada amb SETEM en la implementació de les Curses Escolars contra els Electrodomèstics amb el propòsit de sensibilitzar l’alumnat i aquest cop fer-ho a partir de la recollida d’electrodomèstics petits a les escoles.