ADAD l'Encant

Iniciem les càpsules formatives dirigides als joves participants del programa Treball i Formació

ADAD L’Encant segueix amb l’aposta per ampliar el ventall de col·lectius atesos durant els itineraris d’inserció, i inicia les càpsules formatives dirigides als joves participants del Programa de Treball i Formació joves tutelats i extutelats. Aquestes formacions es realitzaran fins el 29 de setembre i estaran enfocades al treball en equip, les competències transversals i la gestió emocional a l’empresa.

La contractació d’aquests/es joves, els permetrà introduir-se en el mercat laboral així com reforçar les seves competències laborals i personals per a la recerca de feina i per la millora de la seva autonomia. D’aquesta manera, aquesta formació i l’experiència a Solidança els permetrà tenir oportunitats laborals i fomentarà la seva integració social.

El programa és una iniciativa enfocada a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social a través de la contractació, atenció i formació personalitzades.

En el període d’un any, 5 joves realitzen un itinerari laboral de 12 mesos que inclou una formació durant el període de la contractació.

Aquest projecte s’engloba en el marc del Programa Treball i Formació de la línia  joves tutelats i extutelats 2022 del Servei d’Ocupació de Catalunya i està cofinançat pel Fons Social Europeu.

El Programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes al programa Treball i Formació regulat per la RESOLUCIÓ EMT/2196/2022, de 30 de juny, i l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació. I finançat amb càrrec als fons rebuts del Servicio Público de Empleo Estatal.