ADAD l'Encant

La Moda Circular arriba a Banyoles

 

Avui 15 de març de 2024, hem obert la nova botiga Roba Amiga a Banyoles. D’aquesta manera, l’entitat consolida el seu projecte social i ambiental amb la sisena botiga a la província de Girona, després de les dues botigues a la ciutat de Girona, Olot, Figueres i Salt. 

Agraïm l’aposta del municipi per tal de seguir promovent una economia social, solidària amb la inserció sociolaboral de les persones en situació de vulnerabilitat social i l’economia circular promovent la reutilització a través de la segona mà i així la millora del medi ambient. Gràcies també a l’Agència Catalana de Residus pel suport incondicional i l’aposta que fa per la moda circular i la segona mà així com la lluita per a un futur de residu zero.  

Sobre el nou establiment a  Banyoles 

El comerç està situat a carrer de la Rambla número 18 de Banyoles i compta amb una àmplia gama de productes de segona mà de roba, curosament seleccionats i enfocats a la venda de moda vintage de qualitat. Es tracta d’un producte que ha passat per un filtre concret en la seva classificació, a més d’estar exposat a la clientela d’una forma més cuidada i exclusiva. 

A més, comprant a les botigues Roba Amiga es fomenta la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social i alhora la cura del medi ambient evitant l’emissió de CO2 a l’atmosfera a través de la reutilització d’aquests productes amb l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat. 

Aquesta activitat inicialment donarà feina a una persona en situació de vulnerabilitat social com a botiguera per tal de promoure la seva inserció sociolaboral, a més indirectament a la planta de producció i tria. 

L’establiment se suma a les 5 botigues de Roba Amiga de la comarca de Girona, situades a Girona ciutat (2), Salt (L’Encant de Salt), Olot i Figueres, amb l’objectiu de seguir promovent l’economia circular i l’economia social, sensibilitzant a la ciutadania sobre l’impacte social i ambiental del projecte, i la importància de realitzar un consum responsable i de proximitat. 

L’horari de la  botiga serà de dilluns a dissabte de 10:00h a 13:30h i de 16:00h a 19:30h al Carrer de la Rambla 18. 

Podeu trobar totes les botigues publicades al web www.solidanca.cat/botigues i seguir el dia a dia al compte d’Instagram @robaamigagirona