ADAD l'Encant

L’Encant de Salt: L’últim dissabte del mes, tota la roba de dona a 1 € 

Vols formar part de la moda sostenible?  

La moda de segona mà és la manera més assequible i més versàtil de començar a ser sostenible! Què hi ha més sostenible que allò que ja existeix?  

A l’Encant de Salt, l’últim dissabte de cada més tenim tota la roba de dona i infantil a 1€! Vine a veure’ns al:  

C/ Dalai Lama, 7 Polígon La Mirona. Salt de 10 a 18h 

La botiga de l’Encant de Salt preté ser un espai emblemàtic de la venda de segona mà a la comarca de Girona. L’espai es troba en una Nau apartada del centre comercial de la ciutat, lloc que permet disposar de grans espais per a la venta de productes i el correcte desenvolupament de les activitats de valorització. 

A l’espai es poden trobar diferents productes com roba i complements, electrodomèstics, mobles de segona mà, entre d’altres andròmines. 

Segons els valors de l’entitat, aquest nou projecte té dos vessants, una d’ambiental promovent l’economia circular a través de la reutilització dels productes, i una altra de social, promovent llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social per tal que realitzin un itinerari d’inserció sociolaboral i que finalment puguin inserir-se en el mercat laboral ordinari.  

Què és l’Encant de Salt?  
  
L’Encant de Salt és una botiga que pertany a la xarxa de botigues de segona mà d’ADAD L’ENCANT, una entitat social amb més de vint-i-cinc anys de trajectòria formada per l’Empresa d’Inserció EI ADAD L’Encant amb seu a Olot. L’entitat treballa per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc de vulnerabilitat social a través de la gestió del residu tèxtil amb el Programa Roba Amiga. 
  
A l’Encant de Salt es tanca el cercle de la roba, els mobles i electrodomèstics promovent la moda sostenible, circular i social, sent un punt de sensibilització ambiental i social on també es promou una compra responsable i conscient.   

Per què venir a comprar a la nostra botiga? 

Amb aquesta promoció, L’Encant de Salt té l’objectiu d’apropar a la població al comerç de segona mà amb valor social i mediambiental. Comprant a les nostres botigues ajudes a promoure la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió social del nostre entorn, a través de la gestió integral del residu tèxtil. 

Tenim preus assequibles tot l’any, però l’últim dissabte de mes pots fer el primer tast per tan sols 1 €!