ADAD l'Encant

Inaugurem l’Encant de Salt, el nou establiment de venda de productes de segona mà

El passat divendres 26 de novembre vam inaugurar la  nau l’Encant de Salt (Girona) el nou establiment de venda de productes de segona mà situat al C/Dalai Lama, 7 del Polígon industrial La Mirona de Salt amb horari de dilluns a dissabte de 10h a 19h. A l’espai es podran trobar diferents productes com roba i complements, electrodomèstics, mobles de segona mà, entre d’altres andròmines.

Durant l’acte d’inauguració va haver diferents activitats de caire familiar, també es realitzarà el servei de la DidalTruck, un projecte d’assessorament tèxtil per fomentar la prevenció del residu tèxtil a través de la costura.

Segons els valors de l’entitat, aquest nou projecte té dos vessants, una d’ambiental promovent l’economia circular a través de la reutilització dels productes, i una altra de social, promovent llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social per tal que realitzin un itinerari d’inserció sociolaboral i que finalment puguin inserir-se en el mercat laboral ordinari. Gràcies a aquest projecte es crearan quatre llocs de treball per a realitzar itineraris d’inserció.

A més, amb motiu de l’obertura, es va realitzar a la botiga una promoció del 50% de descompte en la segona unitat aplicable a les peces de roba i complements i estarà vigent fins el proper dissabte 4 de desembre.