ADAD l'Encant

Nous tallers de Redisseny i Pintura de mobles a l’Encant de Salt 

Vols aprendre a redissenyar mobles? A l’Encant de Salt t’ensenyem a transformar-los! Porta el teu moble de casa o compra’n un a l’Encant de Salt (a un preu especial amb un 10% de descompte) i aprèn a redissenyar-lo al nostre taller especialitzat en disseny i pintura. 
 
A partir d’aquest abril, oferirem Tallers de Redisseny i Pintura de mobles a l’Encant de Salt, un espai d’empoderament ciutadà on aprendre a cuidar els teus mobles i transformar-los al teu gust. Forma’t en redisseny de mobiliari i diverteix-te allargant la vida útil dels teus mobles, el medi ambient t’ho agrairà! 
 
El Taller s’imparteix tots els dilluns de 17h a 19:30h de la tarda, a l’Encant de Salt, la botiga de Roba Amiga d’ADAD situada al Polígon La Mirona al Carrer Dalai Lama, 7 (Salt). Si vols conèixer més sobre el taller demana informació i reserva la teva plaça a través del formulari d’inscripcions. Afanya’t, les places són limitades. 
 
Al Taller aprendràs diverses disciplines: Tècniques de restauració, Tècniques d’estergit amb relleu, Volums amb pasta de modelar, Fustes decoratives amb plantilles i Treball amb cinta, entre d’altres. 
 
No t’ho pensis més, t’esperem a l’Encant de Salt

 
Què és l’Encant de Salt? 
 
L’Encant de Salt és una botiga que pertany a la xarxa de botigues de segona mà d’ADAD L’ENCANT, una entitat social amb més de vint-i-cinc anys de trajectòria formada per l’Empresa d’Inserció EI ADAD L’Encant amb seu a Olot. Treballa per la inserció sociolaboral de persones en situació o risc de vulnerabilitat social a través de la gestió del residu tèxtil amb el Programa Roba Amiga.
 
A l’Encant de Salt es tanca el cercle de la roba, els mobles i electrodomèstics promovent la moda sostenible, circular i social a través de la reutilització i la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social, sent un punt de sensibilització ambiental i social on també es promou una compra responsable i conscient.