ADAD l'Encant

Vine a l’Alberg Solidança! 

L’Alberg Solidança de Palafrugell està preparat per rebre la temporada d’estiu!  

www.alberg.solidanca.cat 

L’Alberg  Solidança, obert des de l’any 2017,  situat en l’entorn privilegiat de la Costa Brava, aposta per el turisme responsable on primin els criteris de sostenibilitat, a més d’utilitzar-se com un espai de dinamització social i d’educació ambiental. 

L’Alberg es troba al bell mig del municipi de Palafrugell, un municipi dinàmic i ple d’activitats sòcio-festives i culturals, que disposa de gran tradició i riquesa gastronòmica.  

L’Alberg és un projecte impulsat per la entitat Solidança, que empra l’economia circular com a mètode de funcionament, reduint l’ús de recursos materials i energètics mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge. 

L’alberg ha esdevingut un referent en “turisme circular” i un espai d’educació ambiental, on les premisses de sostenibilitat i cura pel medi ambient destaquen alhora d’escollir-lo com a estada. Les activitats que es poden dur a terme són moltes i molt variades: activitats esportives de mar i de muntanya, activitats culturals i gastronòmiques, activitats de repòs, de coneixença de l’entorn, entre moltes d’altres. L’alberg es perfectament assequible per joves, famílies i grups. 

Des de ADAD L’Encant t’animem a fer un turisme responsable i de proximitat, fomentant l’Economia Circular i Social. 

Vine a passar a uns dies a l’alberg Solidança! 

Visita la nostra web i fes ja la teva reserva!!