ADAD l'Encant

Visita de Núria Heras, regidora de Serveis Urbans i Desenvolupament Local a l’Encant de Salt 

Avui hem rebut la visita de Núria Heras, regidora de Serveis Urbans i Desenvolupament Local, a l’Encant de Salt.  

L’objectiu d’aquesta visita ha sigut poder donar a conèixer de primera mà les pràctiques en matèries d’inclusió sociolaboral i gestió de residus que realitzem desde ADAD així com analitzar les noves lleis actuals i futures referents a la gestió i recollida del residu tèxtil i a les empreses d’inserció.  

La regidora ha estat rebuda per l’equip d’ADAD i Solidança a on Nati Yesares, cap del departament de medi ambient, ha encapçalat la ruta per les instal·lacions, on les diferents responsables d’àrea d’ADAD han mostrat l’activitat de Preparació per a la Reutilització (PxR) del residu tèxtil i el treball realitzat per l’entitat vers la innovació amb projectes circulars. 

La trobada ha facilitat l’intercanvi d’impressions i informació amb relació als nous reptes de la llei 7/2022 i amb els canvis que incorpora en la gestió del residu tèxtil, amb un futur SCRAP i objectius ambiciosos de recollida, entre d’altres. 

L’acte d’avui no només reforça el compromís d’ADAD amb la societat i el medi ambient, sinó que també destaca l’impacte positiu que l’entitat està tenint a la comunitat amb la innovació i la sostenibilitat i la seva capacitat per inspirar accions concretes cap a un futur més sostenible i inclusiu per a les persones en risc d’exclusió social. 

Estem segures que gràcies a la cooperació amb  entitats públiques podrem assolir un objectiu comú de reducció i aprofitament dels recursos naturals mitjançant el treball de persones en situació de vulnerabilitat social.