ADAD l'Encant

Inaugurem a Banyoles una nova botiga Roba Amiga!

Avui 10 d’abril de 2024, hem inaugurat la nova botiga Roba Amiga a Banyoles, amb la presència de la direcció de la Fundació Solidança, part representant de l’equip de Solidança Barcelona i d’ADAD l’Encant de Girona. 

L’esdeveniment s’ha celebrat a l’establiment, situat a C/ de la Rambla, 18, amb la benvinguda liderada per en Xavier Martín, responsable de relacions institucionals d’ADAD L’Encant, qui ha recalcat els esforços i treball en xarxa entre ADAD i Solidança, que fan possible la consolidació d’un projecte com aquest. 

Després, ha donat pas a Marc Pintor, director general de la Fundació Solidança, impulsora del projecte; qui ha posat èmfasi en la trajectòria de l’entitat a la comarca i als valors que ens uneixen per, acte seguit, realitzar la cloenda inaugural. 

D’aquesta manera, l’entitat consolida el seu projecte social i ambiental amb la sisena botiga a la província de Girona, després de les dues botigues a la ciutat de Girona, Olot, Figueres i Salt. 

Agraïm la presència de totes les persones interessades en el nostre projecte i l’aposta del municipi per tal de seguir promovent una economia social, solidària amb la inserció sociolaboral de les persones en situació de vulnerabilitat social i l’economia circular promovent la reutilització a través de la segona mà i així la millora del medi ambient. Gràcies també a l’Agència Catalana de Residus pel suport incondicional i l’aposta que fa per la moda circular i la segona mà així com la lluita per a un futur de residu zero.  

Sobre el nou establiment a  Banyoles 

El comerç està situat a Carrer de la Rambla número 18 de Banyoles i compta amb una àmplia gamma de productes de segona mà de roba, curosament seleccionats i enfocats a la venda de moda de qualitat. Es tracta d’un producte que ha passat per un filtre concret en la seva classificació, a més d’estar exposat a la clientela d’una forma més cuidada i exclusiva. 

A més, comprant a les botigues Roba Amiga es fomenta la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social i alhora la cura del medi ambient evitant l’emissió de CO₂ a l’atmosfera a través de la reutilització d’aquests productes amb l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat. 

Aquesta activitat inicialment donarà feina a una persona en situació de vulnerabilitat social com a botiguera per tal de promoure la seva inserció sociolaboral, a més indirectament a la planta de producció i tria. 

L’establiment se suma a les 5 botigues de Roba Amiga de la comarca de Girona, situades a Girona ciutat (2), Salt (L’Encant de Salt), Olot i Figueres, amb l’objectiu de seguir promovent l’economia circular i l’economia social, sensibilitzant a la ciutadania sobre l’impacte social i ambiental del projecte, i la importància de realitzar un consum responsable i de proximitat. 

L’horari de la  botiga serà de dilluns a dissabte de 10:00h a 13:30h i de 16:00h a 19:30h al Carrer de la Rambla 18. 

Podeu trobar totes les botigues publicades al web Botigues – Adad L’Encant (adadlencant.cat) i seguir el dia a dia al compte d’Instagram @robaamigagirona