ADAD l'Encant

Rebem la visita de L’Institut Salvador Sunyer i Aimeric i l’Escola d’Hostaleria de Girona a L’Encant de Salt  

Aquest mes de maig hem rebut a les instal·lacions de l’Encant de Salt, les visites dels alumnes i les alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Salvador Sunyer i Aimeric i de l’Escola d’Hostaleria de Girona. 
 
Les alumnes i els alumnes han estat acompanyats per la Marina Rovira, tècnica de medi ambient i projectes d’ADAD, que ha explicat la feina que es fa des de l’entitat, i els ha donat a conèixer les diferents activitats que es realitzen a l’Encant de Salt. La visita ha permès donar a conèixer el projecte social i ambiental que es porta des de ADAD L’Encant i Solidança a la província de Girona. 
 
La visita ha constat d’una explicació sobre les funcions que es realitzen a la nau, seguida d’activitats de sensibilització i educació ambiental i finalment una visita pels diferents espais de treball. Els alumnes i les alumnes també han pogut visitar la botiga de segona mà de l’Encant de Salt, l’espai de recuperació de mobles, la zona de preparació per a la reutilització de voluminosos, i la zona de triatge de residu tèxtil.  


La visita del 14 de maig ha format part de l’Optativa d’Ecoproject dels alumnes i les alumnes de 4t d’ESO de l’institut Salvador Sunyer. Aquesta optativa forma part del projecte col·laboratiu de SomChangeSalt liderat des de la UdG i la iniciativa Som de Salt de l’Ajuntament de Salt i entitats d’economia social i solidària. 
 
Agraïm l’interès de les dues entitats educatives i estem molt contentes de poder donar a conèixer els nostres projectes socials i mediambientals entre els joves de la comarca!